20 Yıllık Tecrübenin Hikayesi: Mama Ram

04-12-2021 15:32
20 Yıllık Tecrübenin Hikayesi: Mama Ram

Baharatlar dünya gastronomi tarihinde kuşkusuz çok önemli bir yere sahip. Örneğin Fransa baharatları keşfedip ülkesine getirmeseydi bugün tüm dünyada ünlü olan sosları çok lezzetsiz olurdu.

Doğru bir oranlama ile hazırlanan baharat harmanları sıranda bir yemeği bile bir şölen haline getirebilir.

MamaRam 1965 yılında Eminönü’nde aile işletmesi olarak başlayan serüvenlerini ailenin yeni nesil üyeleri sayesinde modernize etmiş ve günümüze uyarlamış bir marka.

İstanbul’un ticaret merkezi olarak kabul edilen Eminönü’nde baharat ve bitkisel çay toptancılığı yapan markanın yeni nesil üyeleri çayların ve baharatların dilinden o kadar iyi anlıyor ki hazırladıkları harmanlar deneyenlerin mutfaklarından eksik olmuyor.

mamaram-dükkan-görsel 

Onları bu serüvene iten ve 20 yıllık deneyimlerini MamaRam markası altında sunmalarını sağlayan neden; şehir hayatının keşmekeşi içinde hangi kesimden olursa olsun insanların en çok ihtiyacı olan şey daha sağlıklı bir yaşam stilini sürdürebilmek için ciddi şekilde alternatif ihtiyacı olduğuydu. Daha enerjik bir gün geçirmeniz, daha konsantre çalışabilmeniz, daha kaliteli bir uyku uyumanız ve diğer günlük mücadelelerinizin üstesinden "sağlıklı" bir şekilde gelebilmeniz için çok çalıştılar ve tamamen doğal içerikli harmanlar elde ettiler.

mamaram-baharatlar-blog

Baharat çeşitlerine ve bitkisel çay harmanlarına kendi yorumlarını ve 20 yıldır edindikleri tecrübelerini katarak yeni bir yön verdiler.

Marka sahiplerinin baharat harmanları ve bitkisel çay harmanları ile ilgili yorumlarını kendi ağızlarından dinlediğinizde ne demek istediğimiz daha açık olacak:

"Kaliteli yemeğe olan merakımız ve tutkumuz dünyanın dört bir tarafından yepyeni lezzetler ve dayanılmaz aromalar keşfetmemizi sağlıyor. Firmamızın mihenk taşlarını ise ürün geliştirme ve kaliteden ödün vermemek oluşturuyor. En önem verdiğimiz şey ise dünyanın dört bir yanından gelen baharatların sürekli olarak en iyilerini tedarik edebilmek. Böylece ham olarak ele aldığımız içerikleri özenle kavurup harmanlayarak ve "doğru" şekilde öğüterek hazırladığımız dünya baharatları karışımlarımızı mutfaklarınıza her zaman taze olarak getirmeyi amaçlıyoruz. Hiçbir zaman yeni fikirler toplamaktan, yeni mutfaklardan ilham almaktan ve baharatlar hakkındaki bilgimizi daha rafine hale getirmekten vazgeçmiyoruz. Böylece atardamarımız olan ürün geliştirme ve kaliteden ödün vermeme özelliğimizi sağlıklı şekilde besleyebiliyoruz."

mamaram-çay-harmanları

"Bizi tüm diğer bitkisel çay üreticilerinden ayıran en büyük özelliğimiz hiçbir ürünümüzde yapay ya da doğala özdeş renklendirici ya da aroma verici kullanmıyor olmamız ve tamamen otantik harmanlarımızla sizlere yepyeni deneyimler vaad etmemiz."

Eğer gerçekten kaliteli gıdaya ulaşmak istiyorsanız, daha lezzetli ve sürdürülebilir yemek anlayışına sahipseniz MamaRam ürünleri tüm ihtiyacınızı karşılayacak.

MamaRam ürünlerini hem kendi sitelerinden, hem Moda'da bulunan dükkanlarından hem de baskasindarama.com üzerinden satınalabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.