baskasindarama.com'a Stevie Awards!

18-09-2019 14:57
baskasindarama.com'a Stevie Awards!
 
 

Dünya’nın en prestijli iş ödülü olarak kabul edilen her yıl binlerce başvuruyu değerlendirip 250 profesyonel jüri tarafından ödüllendiren Stevie Awards bu yıl 16. kez sahiplerini buluyor.

13 Ağustos 2019 tarihinde açıklanan ödülleri Türkiye’den bir çok bilinen başarılı firma aldı.

Baskasindarama.com yılın en iyi küçük ölçekli perakende firması kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

19 Ekim 2019 tarihinde Viyana Belvedere Hotel’de gerçekleştirilecek olan ödül töreninde Türkiye’den ve Dünya’dan ödül kazanan bir çok seçkin firma bulunacak.

 




 

Juri Yorumları

Tüm Dünya’dan başarılı iş insanları, akademisyenler, sanatçılar, devlet mensupları bulunan Stevie Award jürisi baskasindarama.com için olumlu yorumlarda bulundu.

Türkiye’nin gelişme potansiyeli en büyük sektörü olan e-ticaret sektöründe bilinen online pazaryerlerinin aksine tek bir depodan, tek bir merkezden ürünlerin satışının yapılması ve son kullanıcı ile birebir iletişim halinde bulunması baskasindarama.com’un internetten kaliteli hizmet ile satış yapabilen yeni bir e-ticaret sitesi olarak yorum almasını sağladı. Jüri üyelerinden bazıları baskasindarama.com’un yeni lokal bir Amazon olabileceğini vurgulaması dikkat çekiciydi.


 Kurucu Yorumları

Baskasindarama.com kurucuları Esra SARIHAN ve Melis SARIHAN TAŞYÜREK 2016 yılında kurdukları siteleri ile ve "internetten kaliteli hizmet ile özel ürünler satmak” düşüncesi ile çıktıkları yolda bu derece önemli uluslararası iş ödülüne layık görülmekten son derece mutlular.

Henüz üçüncü yılında olan şirketlerinin Türkiye’den ve Dünya’den önemli yere sahip şirketler ile aynı ödülü almış olmak belirledikleri stratejinin doğru bir ivmede ilerlediğinin göstergesi niteliğinde.

Bu ödülün getirmiş olduğu yüksek motivasyon ile e-ticaret sektöründe güveni ve kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.


Stevie Awards Nedir?

Stevie Awards American Business Awards organizasyonu tarafından her yıl verilen yüzlerce iş ödülü kümesidir.

2002 yılında dünya çapındaki şirketlerin ve iş insanlarının başarılarını ve katkılarını tanıtmak için kuruldu.

2002 ödülleri The American Business Awards olarak adlandırıldı. Her yıl bu ödül Amerika’daki şirketlere ödül vermeye devam ediyor.

2003 yılından itibaren uluslararası şirketlere ve iş insanlarına ödül vermeye başladı. Tüm dünyadan her yıl 7 ayrı dalda 10.000’in üzerinde başvuru alan Stevie Award 74 ülke arasından alanında en iyi olan firmaları ve iş insanlarını değerlendirmektedir.

Stevie Awards jüri üyeleri arasında dünyanın seçkin girişimcileri,akademisyenleri,gazetecileri, devlet üyeleri bulunmaktadır.

Bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası İş Ödülleri Stevie Awards 250 jüri üyesi tarafından Dünya’dan ve Türkiye’den bir çok seçkin firmaya verildi.

Türkiye’den Stevie Awards kazanan firmalar arasında: sahibinden.com, gittigidiyor.com,İşbankası, Akbank, Garanti bankası, Birevim, Ziraat Katılım Bankası gibi firmalar bulunuyor.

 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.