Cildimizi Nasıl Nemlendirmeliyiz?

12-04-2019 12:06
Cildimizi Nasıl Nemlendirmeliyiz?

Mevsim geçişlerinde cinsiyet, yaş farketmeksizin hepimizin ortak sorunu cilt kuruluğu. Kırışıklığın en önemli nedenlerinden birinin kuruluk yani nem eksikliği olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki sağlıklı ve genç bir yaşam için cildimizi nasıl nemlendirmeliyiz? Su yeterince önemsemediğimiz ancak cildimiz dahil vücudumuzun her parçasına iyi gelen pek de gizli olmayan bir iksir. Nem, sert hava, klima ve beslenme tarzımız cildimizdeki nem düzeyini azaltmakta rol oynayabilir. Panik yapmadan cildimiz için en uygun cilt bakımı rutinini keşfe çıkalım.

 

Cildimizden nemi uzaklaştırabilen, kuru ve donuk görünmesine neden olan sert kimyasallar, yapay renklendiriciler ve parfüm gibi içeriklere dikkat etmeliyiz. Nereden başlayacağımızdan emin olmadığımızda ilk dikkat etmemiz gereken PENTAVITIN®, Pro-Vitamin B5, E Vitamini, Jojoba Yağı ve Gliserin gibi cilt dostu içeriklere sahip ürünleri tercih etmeliyiz.

 

Nemlendirici, cildi nemlendirmeye ve lipid bariyerini mutlu etmeye yardımcı olmak için vazgeçilmezdir. Öncelikle, nemlendiriciyi banyodan veya duştan çıktıktan sonra birkaç dakika içinde uygula. Bu işlem vücudumuzdan gereksiz su atılmasının önüne geçilmesini sağlar. Yoğun kremler cildinin gün içerisinde yüzünün fazla parlak görünmesine neden olabilir. Bu nedenle bu tür kremleri gece uygulamak en doğrusudur.

 

 

Simple® Water Boost Nemlendirici Gece Kremi dene! Bu krem ile biz uyurken cildimizi tekrar nemlendirmeye yardımcı olur.

Cidimize en uygun nemlendiriciyi kullandık. Peki desteklemeye nasıl devam etmeliyiz? Öncelikle su içmeye devam etmeliyiz. Ne kadar çok su içersek cildimiz o kadar daha parlak görünür. Daha sonra Simple Water Boost Nem Hapsedici Krem gibi topical bir nemlendirici destekleyicisi eklemeyi dene! Bu sayede cilt dolgunlaşır, kuru noktalar anında rahatlar ve nem akıp gitmez.


 

Bazen cildimiz gerçek bir desteğe ihtiyacı olur. Haftada bir kez uygulanan nemlendirci yüz maskesi, cildin nem seviyesini yüksek tutmaya yardımcı olurken dolgun ve yumuşak olmasını sağlar. Simple Water Boost Hydrating Nemlendirici Kağıt Maske kuruluğun ve nemsizliğin 5 belirtisi olan kuruluk, kuruluğa bağlı kırışıklık, matlık, gerginlik ve pürüzler ile zekice savaşır.


Ayrıca unutma; ne yersek oyuz! Bu sebeple su içeren yiyecekler ile vücudumuzu içeriden nemlendirmeye başlamalıyız. Karpuz, salatalık, Omega-3 içeren yiyecekler, meyvelere hayatımızda yer açmalıyız.


 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.