Festival Zamanı!

13-05-2019 15:58
Festival Zamanı!

Havaların ısınmasıyla birlikte içimizdeki coşku gittikçe artıyor! Güneşli gökyüzü, ışıltılı gözler, dans, müzik… Evet, festival zamanı!

Her yıl kaliteli müzik ve doyasıya eğlencenin önemli adreslerinden biri olan Chill-Out Festival, İstanbul’daki 14. buluşması için 15-16 Haziran’da %100 Music sunumuyla Garden Fiesta’da kapılarını açacak. 2 gün boyunca eğlence ve müziğin ritmine kendinizi bırakacağınız Chill-Out Festival ile eşsiz bir atmosferde nitelikli eğlencenin keyfine varacaksınız. Bu eşsiz festival tabi ki İstanbulla sınırlı kalmayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tatilinizin daha keyifli hale gelmesini sağlamak amacıyla 19-20 Temmuz’da Bodrum, 30 Ağustos’ta ise Çeşme’de müzik severlerle bir araya gelecek.

 

Yazın en nitelikli ve eğlenceli festivali için tüm hızıyla hazırlıklar sürerken sen neler yapıyorsun? Biletini aldın mı mesela? Henüz almadıysan festival biletlerine Biletix’ten ulaşabilirsin.

Bilette tamam. Peki sen hazır mısın? Festival kombinin eksik parçalarını tamamlamak için Twist ve Vakkorama 2019 ilkbahar – yaz koleksiyonlarına göz atabilirsin.

 

baskasindarama-chll-out-festival-2019-simple-micellar-makyaj-temizleme-suyu

 

 

Sıra cildini hazırlamaya geldi! Uygun tuvalet ortamı olmadığında ve bir çadırda uyurken cilt bakım sıralaman biraz bozulabilir. Sabah uyandın yüzünü yıkamak için muslukta su mu yok? Problem değil. Simple Micellar Makyaj Temizleme Suyu, cildini tazelemek için çift yönlü çalışır. Sadece ışıltılı festival makyajını temizlemekle kalmaz aynı zamanda cildin nemlendirilmesine ve canlanmasına yardımcı olur. Çantamda daha hafif bir şeyler taşımak isterim diyorsan o zaman Simple Micellar Makyaj Temizleme Mendili, festival cilt bakımı konusunda en iyi arkadaşın olmaya aday! Güneşten yorulmuş cildini ferahlatmak ve günün izlerini silmek için mükemmeldir. Sırt çantana koyacağın bir yada bir kaç paket hayat kurtarıcı olacaktır.


simple-micellar-makyaj-temizleme-mendili-festival-bakimi-baskasindarama

 

Harika geçen 2 günün ardından eve döndüğünde cildini hızlıca toparlaman için sana küçük bir sır verelim mi? Festival sonrası cildini hızla iyileştirmek için en iyi yöntem tabi ki maske! Yorgun ve susuz kalmış cildini onarmanın en iyi yöntemi Simple Rich Moisture Yoğun Nemlendirici Kağıt Maske. Peki bu nem hissini daha da yukarılara taşımak amacıyla sen eve gelinceye kadar maskeni buzdolabında saklamaya ne dersin?

Bu yaz katılacağın tüm festivallerde cilt bakım önerilerimiz yanında olsun hem dans ederken hem de festival sonrasında paylaştığın Instagram gönderilerinle ışılda!


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.