Gourmezz Nedir?

17-11-2019 16:40
Gourmezz Nedir?

Hepimiz doğaya döndüğümüz doğalı aradığımız bir dönemden geçiyoruz.

Daha sağlıklı beslenmek daha sağlıklı hissetmek istiyoruz.

Baskasindarama.com olarak yemeklerimizde sağlıklı tercihler yaparak daha sağlıklı beslenmeyi amaçlıyoruz ve buna uygun gıda ürünleriyle sizleri buluşturuyoruz.

BA ekip olarak kendimiz kullandığımız ve memnun olduğumuz markaları satışa sunduğumuz için gönül rahatlığı ile size bu yeni markamızı önerebiliriz.

Gourmezz tamamen doğal ürünlerle hazırlanan birbirinden leziz soslar üreten bir markadır.

Ürünlerinin içerisinde koruyucu madde, renk ya da kıvam arttırıcı kimyasal kullanmayan, vegan tüketime uygun "temiz gıda” felsefesiyle üretim yapan Gourmezz ürünlerinde tatlandırıcı olarak sadece bal bulunuyor. Pastörize edilmiş ürünler sayesinde kavanozların raf ömrü 1 yıl oluyor.

gourmezz-nedir 

 

Markanın kendi ağzından tanıtımı şöyle:

" GOURMEZZ her kültürden ve her yaştan, yemek yapmayı ve tabi ki de yemeyi seven insanların hayatlarına lezzet katmak için ortaya çıktı. Türk-Ortadoğu ve Akdeniz mutfaklarına ait tariflere modern bir yaklaşım ile insanların damaklarına dokunacak bir konsepti yaşatmak için doğdu.

Hiçbir katkı maddesi olmadan, taze sebze-meyve ve baharatlardan hazırlanan ürünler, cam kavanozlarda sofralara geliyor.

İster sıcak ister soğuk olarak tüketilebilecek ürünler, en basit yemeklere bile gurme dokunuşlar katacak, yemek yapamam diyen herkes kendi mutfağını profesyonel şefi olacak.

Dipsos olarak ya da herhangi bir yemeğin tamamlayıcısı olarak tüketilebilecek GOURMEZZ, mutfakların vazgeçilmez bir parçası olacak. "

Gourmezz ürünlerini denedikten sonra bırakamayacağınızdan eminiz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.