Hurraw Nedir?

11-02-2018 13:58
Hurraw Nedir?

 


Doğallık en önemli özelliği!

Hurraw 2010 yılında kurulduğunda çıkış noktası tamamen doğal ham maddelerden yapılmış, vegan ve kaliteli bir dudak balm’ı yapmaktı.

Bunu sağlamak için birçok zorlu testleri aşması gerekiyordu: uzun ömürlü olmak, şeker içermemek, tahıl içermemek gibi… Liste böyle uzar gider…

Öncelikleri en güzel ve en doğal dudak balm’ını üretmek olan Hurraw, NOP ve EcoCert sertifikaları ile birlikte doğal, taze ürünler kullandıklarını ve her bir Hurraw paketini özenle tek tek hazırladıklarını kanıtladılar.

Doğal yağlar, doğal wax, lezzet veren baharatlar Hurraw dudak balm’larının içeriğinde bulunan başlıca ürünlerdir.

Badem yağı, argan yağı, avokado yağı, baobab yağı,kakao yağı, hintyağı gibi doğal yağlar soğuk press, rafine ve makine press yöntemleriyle elde edilmektedir.

Hurraw, vegan özelliğini korumak amacıyla vegan kandellila wax’ı kullanmaktadır. Bu wax , soğuk sıkım yağlarla yapılmış uzun süre etkisin sürdürebilen çok özel bir wax’tır. Ayrıca sülfirk asit içermeyen bu Hurraw wax’leri doğallık iddiasını güçlendirmektedir.

Hurraw dudak balm’ları tamamen organik ve Amerika yemek standartları (USDA food grade) ‘na uygun bahratlar ve tatlar içermektedir. Anason çekirdeği, bergamut kabuğu, kakao çekirdeği lapası, kakule, mavi papatya, roma papatya, kahve çekirdeği özütü, greyfurt kabuğu, yeşil çay tozu, okaliptüs, zencefil, limon kabuğu, limon otu, lime kabuğu, portakal, nane, peru balm’ı,gül, mandalina kabuğu, vanilya tozu Hurraw dudak balmının içerdiği doğal ve vegan içeriklerdir.

Ürünlerinin sağlığı tehdit etmeyen, hayvansal hiçbir yağı barındırmayan ürünler olmasına özellikle dikkat eden Hurraw, Avruğa Bildiği’nin desteklediği IFRA standartlarına uygun içerikleri kullanmaktadır. IFRA, yapılan geniş çaplı araştırmalar sonucu en alerjen maddeleri tüm kozmetik üreticilerine bildirir ve bu ürünleri özellikle kullanmamalarını önerir.

Hurraw Dudak Balm’ı, uzun süre bozulmadan kalabilmesi için koruyucu madde olarak sadece E vitamini (tokoferol) kullanmaktadır. Taze ürünlerle yapılan ve yapıldığı hafta içerisinde tüm dünya’ya dağıtılan Hurraw ürünlerini açtıktan sonra 1 yıl içerisinde kullanmalı ve 4 ile 22 derece aralığında sıcaklıkta saklamalısınız.

UV ışınlanlarından korumak için tamamen doğal çinko oksit (Zinc Oxide) kullanılmaktadır. Bu ürün doğada bulunan bir mineral olmasından dolayı sağlıya zararı yoktur. Hurraw ürünlerinde kullanılan çinko oksit Kanada’dan gelmektedir.

Doğayı seven, vegan ve tamamen organik Hurraw markasını kullanırken hem kendinize hem doğaya iyilik yapmış olacaksınız!

Doğallık bir yaşam tarzıdır, moda değil!

hurraw-dudak-balm

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.