Rosta Fındık Nedir?

11-12-2019 13:11
Rosta Fındık Nedir?
Şimdiye kadar bildiğiniz tüm fındık ezmelerini unutun!

Gerçek Giresun fındıklarıyla yapılan katkı maddesi bulunmayan fındık ezmelerinin kokusu tadı kadar harika!

Ayrıca tadımlık paketlerde tazeliğini kaybetmeden size kadar ulaşan Dünya’nın en kaliteli fındığı olarak kabul edilen Giresun fındıklarından vazgeçemeyeceksiniz!

Fındıklarımız Giresun’dakiISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güveliği Yönetim Sistemi sertifikalarına sahipüretim tesisimizdehazırlanıyor. Çifte kavrulan fındıklar 27 gramlık ambalajlarda el değmeden paketleniyor ve adresinize gönderiliyor.

Rósta fındıkların 27 gramlık paketler halinde satılması da bir tesadüf değil. Bir kez daha yenileyelim: Önceliğimiz fındığın tazeliğini korumak. Dolayısıyla tek seferde tüketebileceğiniz ambalajlarla satışa sunuyoruz. Böylece fındıklarınız açılmış ambalajlarda beklemek zorunda kalmıyor. Üstelik günün her saati ve her yerde yanınızda olabiliyor. Tekli paketlerin yanı sıra 10’lu, 20’li, 30’lu ve 45’li olmak üzere toplu paket seçenekleri de mevcut.

Markanın önemini kendi ağızlarından dinleyelim:

"Tazeliği hisset...

Dünyanın en kaliteli fındıklarının Giresun’da üretildiğini biliyor musunuz? Bugün Türkiye, dünya fındık ihracatında öncü bir konumdaysa Giresun’da üretilen, lezzeti tartışılmaz tombul fındıklara çok şey borçlu.

Giresun fındığının ünü ülke sınırlarını aşalı çok oldu; günümüzde dünya çapında bir marka olarak kabul ediliyor. Hal böyle olunca, işlenirken ekstra bir ilgiyi fazlasıyla hak ediyor. Biz de Rósta olarak Giresun fındığına hak ettiği tüm özeni vermek ve onu sizlere en iyi şekilde sunmak adına 2018 yılında kolları sıvadık. Kalitesiyle yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada fark yaratan bu fındıkları sizler için topluyoruz, en güzellerini ayıklıyoruz ve çok özel bir teknikle kavurduktan sonra evlerinize kadar ulaştırıyoruz.


 

Kişiye özel fındık üretimi

Önceliğimiz fındığın tazeliğini ve doğal lezzetini korumak. Bu yüzden de onu uzun süre ambalajlara hapsetmiyoruz ve kişiye özel üretim yapıyoruz.Bir başka deyişle size çok özel bir deneyimin parçası olma imkanı sunuyoruz.

Fındık ezmesinde devrim!

Giresun’un fındık alanındaki iddiasından ilham alarak Türkiye’nin en lezzetli ve en kaliteli fındık ezmesini üretiyoruz. İşte bu konuda gerçekten iddialıyız! Piyasadaki katkı maddeli ve şeker oranı yüksek fındık ezmelerine meydan okuyarak sofralarınıza doğal fındık ezmesinin lezzetini getiriyoruz. Rósta fındık ezmelerinde koruyucu ve katkı maddeleri yok; tamamen doğal. Üretiminde kıyıda kenarda kalmış fındıklar kullanılmıyor; az önce bahsettiğimiz paketlere giren yüksek kaliteli fındıklardan üretiliyor. Lezzetini de işte bu doğallıktan alıyor...

İki farklı Rósta fındık ezmesi mevcut. Bunlardan biri yüzde 25 oranında pancar şekeri ve yüzde 75 oranında fındıktan oluşuyor.Diğeri ise yüzde 100 fındıktan... Piyasadaki ilk ve tek şeker ilavesiz fındık ezmesini üreterek fındığı yapay tatlardan kurtarıyor ve saf haliyle ne kadar lezzetli olduğunu gösteriyoruz. Çünkü Giresun fındığının kalitesine de lezzetine de sonuna dek güveniyoruz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.